Mo, 29.Apr.2024 - 08:27
Yabanci Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Ye Dua Et Sev 
(Özel Baski)

Elizabeth Gilbert
Bir Kadının, İtalya, Hindistan ve Endonezya Boyunca Devam Eden İçsel Yolculuğu!..

Saat sabah 3 ve Elizabeth Gilbert banyonun taşları üzerinde hıçkırarak ağlıyor. O otuzlu yaşlarında, bir kocası, bir evi var. Kocasıyla bebek sahibi olmaya çalışıyorlar-ve o bunu istemediğinin farkına varıyor. Acı verici bir boşanma süreci ve hemen sonrasında tutkulu bir aşk yaşıyor. O, içindeki boşluğu doldurmanın peşine düşerek yolculuğa çıkar ve haz, dinsel inanç ve dengenin arayışına girer. Roma'da yakışıklı, kahverengi gözlü bir İtalyan'dan İtalyanca öğrenecek ve onbeş kilo alacaktır; Hindistan'da ruhunu aydınlatacak ve kendini tanrıya adayacaktır ve Endonezya'nın Bali adasında dişleri olmayan bir şifa vericiden huzurun yeni bir yoluna gidecektir. Mutluluk yavaş yavaş onu sarmalamaktadır.

"Ye, Dua Et, Sev Şahane bir teklif bu yıl okunabilecek en güzel kitap. Bir an önce okuyun hayatınıza enerji ve mutluluk katın."
Zeynep Bölükbaşı Hürriyet Gazetesi

"Son zamanlardaki en sevdiğim kitap. Kaçırmayın."
Ayşe Özyılmazel  Sabah Gazetesi

"O, göz kamaştırıcı yeteneğe sahip bir yazar."
Annie Proulx

"Tek kelimeyle bestseller. Komik olduğu kadar akıllıca yazılmış."
Elle

"Gilbert gibi ilgi çekici bir tarza sahip bir yazar kolay bulunmuyor. Onun zekice kurgulanmış ifadeleri sizi kendisine çekiyor ve mizahi anlatımı ve konuşma dili yazım tarzıyla sizi yakalıyor."
New York Times

"Çöküntüler ve yeni başlangıçlar yapanlar için bu kitap 'hepsini içeren' bir yapıya sahip. Ve bütün bunlar hiç de karmaşık olmayan bir tarzda kaleme alınmış."
Easy Living

"Ben kitabı çok sevdim ve kadın kahramanın yazarak tüm yaralarını sarma isteğini anlayabiliyorum."
Meg Ryan

"Ben bu büyüleyici kitabı okumayı henüz bitirdim. O göründüğü gibi hafif değil. İnanılmaz bir derinliğe sahip ve mükemmel bağlantılar kuruyor."
Minnier Driver (480 Sayfa)
ISBN: 9786055943370
Yayın evi: Pegasus
5,95 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!